MENU

Upoznajte Éprouvage

Éprouvage – gdje je znanost dokazana a Vaša kosa pokazuje rezultate

Primjenili smo znanost progresivnih biljnih stanica na njegu kose u borbi protiv pojave ispadanja i starenja kose, čak i prije pojave prvih simptoma. Uz klinički testiran sustav aktivnih sastojaka, uključujući egipatski Blue Lily – uzgojen zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože i Redensyl® – smanjuje pojavu ispadanja kose i do 17 % te promiče pojavu do 214 % više vlasi, éprouvage režim rezultira zdravim vlasištem te debljom i punijom kosom. Mi smo prvi profesionalni brand koji primjenjuje moć biljnih stanica kao prevenciju protiv starenja u njezi kose.

Éprouvage ključni sastojci

Svaki éprouvage proizvod je dizajniran da čuva postojanost boje, ne sadrži sulfate, gluten i parabene te ne uzrokuju štetne posljedice. Proizvodi sadrže ključne aktivne sastojke koji potiču njihovu učinkovitost i djelotvornost za kosu i vlasište.

Redensyl®
Kombinira dvije patentirane molekule koje ciljaju na vlasište i stvaraju najbolje okruženje kako bi se za 17% smanjilo ispadanje kose i kako bi se pospješila pojava do 214% novih vlasi. Redensyl® ne uzrokuje niti jednu sekundarnu nuspojavu kao neki lijekovi na tržištu, kao što su svrbež, osip, crvenilo, vrloglavica, brzi/neravnomjerni otkucaji srca, nesvjestica, bol u prsima, dobivanje na težini i umor.

Progresivna tehnologija biljnih stanica – zdrava kosa i vlasište počinju na staničnoj razini koja uključuje:

 • Aktivne biljne stanice Egyptian Blue Lily – uzgojene zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože. Ova pametna stanična terapija bolje predviđa i usporava proces starenja.
 • Ekstrakt francuskog hrasta – visoko koncentrirane antioksidativne molekule koje neutraliziraju slobodne radikale i smanjuju štetne posljedice oksidativnog stresa uključenog u kožu.
 • Keratin iz biljaka, soje i riže – brzo se apsorbira u kosu bez ostavljanja naslaga i pomaže pri jačanju slabe i oštećene kose

 

Éprouvage kolekcija se sastoji od 9 proizvoda:

 1. Restorative Scalp Treatment – patentirani serum za vlasište sa visokom dozom Redensyl® i našim progresivnim biljnim stanicama: Egyptian Blue Lily matične stanice, ekstrakt francuskog hrasta, lavande i raznovrsnih biljnih proteina. Nježno i aktivno smiruje i štiti dajući najbolje uvjete vlasištu kako bi kosa napredovala. Klinički je dokazano da smanjuje ispadanje kose za 17% i pospješuje pojavu i do 214% novih vlasi.
 2. Restorative Scalp Serum – patentirani serum za vlasište sa visokom dozom Redensyl® i našim progresivnim biljnim stanicama: Egyptian Blue Lily matične stanice, ekstrakt
  francuskog hrasta, lavande i raznovrsnih biljnih proteina. Nježno i aktivno smiruje i štiti dajući najbolje uvjete vlasištu kako bi kosa napredovala.
  Klinički je dokazano da smanjuje ispadanje kose za 17% i pospješuje pojavu i do 214% novih vlasi.
 3. Gentle Volume Shampoo & Conditioner – lagani šampon i regenerator koji finoj, tankoj kosi daju beztežinsku hidrataciju. Ova formula vraća vlagu, omogućuje da se kosa lagano raščešljava, njeguje i štiti bez otežavanja. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljnih stanica za zdravu kosu i vlasište.
 4. Fortifying Shampoo & Conditioner – šampon i regenerator koji obnavljaju umornu, beživotnu kosu i kosu izloženu stresu. Kosa je jača, zdravija i podatnija. Štiti kosu i sprječava buduća oštećenja, zaglađuje kutikulu, a rezultat je mlada i podatna kosa. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljnih stanica za zdravu kosu i vlasište.
 5. Reparative Treatment Masque – snaga kose je bitna za puniju kosu zdravog izgleda. Ova formula nudi tretman koji dubinski prodire u kosu, ima obnavljajuća i njegujuća svojstva koja kumulativno jačaju iznutra. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljnih stanica za zdravu kosu i vlasište.
 6. Replenishing Leave-in Conditioner – regenerator u spreju za svakodnevno korištenje koji ciljano djeluje na oslabljela područja kose čineći ih jačim i zaglađenijim. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljaka i patentiranim antioksidansima koji neutraliziraju elemente iz okoline koji djeluju štetno na zdravlje kose i vlasišta.
 7. Thickening & Plumping Spray – lagani sprej za podebljavanje vlasi koji daje volumen i punoću tankoj i beživotnoj kosi. Ova formula poboljšava izgled kose te je ona punija i podatnija. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljnih stanica za zdravu kosu i vlasište.

 

U kolekciji se nalazi i specijalna četka, Scalp Stimulating Brush, za masažu vlasišta i stimuliranje zdravijeg rasta kose čije jedinstvene savitljive iglice nježno raščešljavaju zamršenu kosu, sprječavaju neugodno čupanje i lomljenje kose, pucanje vrhova i pomažu pri sprječavanju ispadanja kose.

 


 

Éprouvage Brand Video