MENU

Reuzel

Leen i Bertus još su se kao četrnaestogodišnjaci upustili u avanturu muškog šišanja. Zahvaljujući ljubavi prema klasičnom šišanju te utjecajima rock and rolla, kustom kulture i pripadajućih supkultura, bilo je za očekivati da će jednog dana Leen i Bertus otvoriti brijačnicu Schorem Haarsnijder en Barbier.

Schorem je tradicionalna brijačnica smještena u samom radničkom centru Rotterdama. Specijalizirani su za klasične svevremenske frizure kao što su kokotica, kratke vojničke frizure ravno podšišane na vrhu tzv. flattops te druge muške frizure prikazane na plakatima za muške frizure po kojima je poznata brijačnica Schorem.

Od samog osnutka, Schorem je omiljeno mjesto greasera, rokera, bajkera, punkera, grubijana i sličnih izroda svih društvenih slojeva. Nakon više od pedeset godina u šišanju i brijanju, ovi su poznati Rotterdamci na tržište izbacili pomade u skladu sa svojim visokim i zahtjevnim standardima. Odani staroj školi, inspiraciju su pronašli u tradicionalnim formulama za pripremu pomada i osmislili Reuzel, po njihovim riječima, najbolju pomadu na svijetu.

Reuzel na nizozemskom znači salo, mast i podsjeća na prošla vremena kada su se pomade za kosu radile od životinjske masti i obogaćivale mirisom jabuka. Riječ pomada potječe od francuske riječi pomme što znači jabuka.

Reuzel u zelenoj limenci je pomada na bazi pčelinjeg voska, srednje jakog učvršćivanja. Zahvaljujući svom specifičnom učinku, pomoći će vam da vaša frizura izgleda poput one iz brijačnice, bez obzira želite li postići volumen ili zalizati kosu. U ovoj tradicionalnoj pomadi prepoznatljivi miris jabuke obogaćen je s malo peperminta.

Reuzel u crvenoj limenci je pomada na bazi vode, daje visoki sjaj, ugodnog je i blagog mirisa Cole. Reuzel pomada lako se ispire, ali istovremeno učvršćuje poput super ljepila dajući kosi sjaj svježe obojenog vintage automobila.