MENU

Macadamijine muze

One vjeruju da se ljepota krije u svakoj nijansi, svakoj teksturi i u svakoj ženi. One su nove Macadamijine muze. Upoznajte Camilu „Cami“ Morrone, Mariu Papanthanasiou i Vashtie „Downtown Sweetheart“ Kola.

Cami je zvijezda u usponu koja osvaja modni svijet. Pokćerka slavnog Al Pacina i sama želi postati glumica. Svojom prekrasnom plavom kosom i zaraznim smijehom već je privukla pažnju mnogih poznatih osoba. Svakim danom Cami je sve bliže da postane jedno od sljedećih velikih iznenađenja iz Los Angelesa.

Maria je oličenje djevojke iz Brooklyna i inspirativna je upravo kao i grad u kojem je odrasla. Ova mlada djevojka prava je umjetnička duša – model, glumica i umjetnica. Proteklu godinu provela je na turneji kao dio kreativnog tima i kao stilistica benda svog prijatelja. Maria je odličan spoj vrlo društvene osobe i uspješne kreativke.

Vashtie je rođena i odrasla u New Yorku i zato su je prozvali „Downtown Sweetheart“. Slatka i šarmantna, Vashtie je sama po sebi vijest. Režirala je spotove za Commona, Kid Cudia i Theophilusa Londona. Skoro godinu dana radila je kao kreativna direktorica za Def Jam Recordings. Prva je žena koja je dizajnirala svoj par Jordan tenisica. Uz sve to je i model i dizajnerica vlastite linije odjeće. Vashtie je savršen primjer snažne, talentirane i neovisne žene.