MENU

O nama

„Voljela bih biti viša i mršavija, no to ne mogu promijeniti, ali moja kosa, to je nešto na što mogu utjecati.“ Hillary Clinton

Kosa igra značajnu ulogu u ljepoti svake žene. Promijenite li boju kose ili frizuru, u trenu ćete postati nova osoba.

Svaka žena sanja o lijepoj, sjajnoj i njegovanoj kosi, a mi smo tu kako bismo te snove ostvarili. Za to nemamo čarobni štapić, ali imamo ekskluzivne svjetske brendove čiji će proizvodi, uz spretne ruke frizera, svaku ženu učiniti divom.

Već više od 20 godina ostvarujemo svoju misiju i hrvatskom tržištu nudimo profesionalne proizvode za kosu te pribor i opremu za frizerske salone. Ekskluzivni smo uvoznici renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Macadamia Professional, Framesi, Medavita, Euphytos, Emsibeth, Osmo, Edelstein, Gamma Più, Diva Professional, AGV Group, Olivia Garden, Morgan’s, Reuzel, Color Wow, Divaderme.

No, tu ne stajemo! Pratimo sve svjetske trendove i tražimo inovativne proizvode kako bismo našim klijentima mogli ponuditi najbolje.

U Hairground akademiji organiziramo edukacije, prenosimo znanja i iskustva mnogih autoriteta iz frizerske domene, informiramo o novim proizvodima, pripremamo radionice, zajedno se družimo i širimo dobre vibracije.

Nadamo se da će tako biti i nadalje i da ćemo zajedno s našim partnerima mnogim ženama podariti ljepotu, sreću i zadovoljstvo.

Generalni direktor
Vicko Pintur, dipl. oec.