MENU

Framesi Smoothing System

Predstavljamo vam novi sistem za ravnanje kose na bazi Kera Sea kompleksa, bez formaldehida, savršen za svaki tip kose.

 

Pobjedničke značajke Framesi sistema za ravnanje kose:

 1. Sigurnost
  Ne sadrži formaldehide, testiran i certificiran proizvod*
 2. Apsolutna fleksibilnost
  Prikladan za sve tipove kose (kosu bijele rase, afro-američku i azijsku kosu)
 3. Maksimalna korist
  Visoko isplativa usluga zahvaljujući konkurentnoj cijeni aplikacije

 

Žene sa blago valovitnom, kovrčavom i neposlušnom kosom sanjaju o ravnoj, zaglađenoj i dugotrajno discipliniranoj kosi. Da bi ostvario njihove snove, Framesi je tijekom godina kreirao najučinkovitije i najsigurnije tretmane praćene inovativnim sastojcima i tehnologijom.

Najnovija generacija tretmana za ravnanje sada je u salonima:

Framesi Smoothing System, sistem sa certificiranom* formulom na bazi glioksilne kiseline koja u kombinaciji sa KERASEA kompleksom prodire u kosu, stvara nove keratinske veze i preoblikuje
strukturu.

 

KeraSea kompleks se sastoji od:

 1. Ekstrakta Nori morskih algi, sa visokom koncentracijom proteina i slobodnih aminokiselina + Tara, bogata kompleksom polisaharida koji štite kosu od dehidracije = Nori kompleks koji formira film na kosi koji priščvršćuje aktivne sastojke i agense koji hidratiziraju unutar vlakna kose, produljuju djelovanje i zaustavljaju disperziju prilikom ispiranja.
 2. Hidroliziranog keratina – protein od kojeg je uglavnom napravljena kosa se troši prilikom kemijskih tretmana, pranja, izlaganja suncu i zagađenjem. Hidrolizirani keratin lako ulazi u kosu pritom je obnavljajući.
 3. Kationskog polimera – pričvršćuje kutikulu kose i poštuje hidrolipidni sloj pritom štiteći kosu od vlage i vanjskih štetnih utjecaja.
 4. Amla ulja – dobiva se iz indijske biljke koja ima višestruka kozmetička svojstva, bogat je tonik za kosu i vlasište. Bogat je molekulama male težine kao što su tanini, flavonoidi, polifenoli i vitamin E koji kosi daju sjaj, svilenkastu mekoću, eliminiraju nestašne vlasi i statički elektricitet.

 

Framesi Smoothing System se sastoji od 4 proizvoda:

 1. Smoothing System Shampoo / 400 ml – pH kiseli šampon za čišćenje sa aktivnim biljnim principalima. Nježno i dubinski otklanja nečistoće sa vlasišta i kose ostavljajući kosu mekom i hidratiziranom.
 2. Smoothing System Untwist / 150 ml – hidratizira i omekšava, sa trenutnim efektima, priprema vlakna kose za 3. korak čineći kosu mekom, svilenkastijom i podatnom.
 3. Smoothing System Fluid / 400 ml – fluid za ravnanje na bazi kiseline, koji uz pomoć topline preoblikuje keratinske veze pritom eliminirajući nestašne vlasi i statički elektricitet i čini kosu mekom, svilenkastom i sjajnom.
 4. Smoothing System Conditioner / 400 ml – intenzivni, hidratizirajući sistem za usavršavanje tretmana ravnanja, koji kosi daje teksturu i izvanredan, dugotrajan sjaj.

 

Za održavanje rezultata tretmana i kod kuće tu je Smoothing System home kit koji se sastoji od:

 1. Smoothing System Caring Shampoo / 250 ml – nježan, njegujući šampon stvoren da bi produljio efekt Framesi Smoothing System treatmana. Svakim pranjem omekšava, hidratizira i pomaže pri održavanju teksturu zaglađene, svilenkaste kose.
 2. Smoothing System Moisturizing Leave-In / 150 ml – sprej za trenutnu njegu kose tretirane sa Framesi Smoothing System-om. Njeguje i čini kosu mekom i nevjerojatno podatnom bez otežavanja.