MENU

Framesi kolekcija za jesen i zimu 2016./2017.

Predstavljamo vam novu Framesi kolekciju za jesen i zimu 2016./2017. pod nazivom Country Class i Fantachic inspirirana dvjema različitim tematikama.

Country Class

Italian Style Framesi donosi Country Class liniju uz prepoznatljivu eleganciju. Kod kratkih frizura kosa je ravna, stanjenih vanjskih linija, a duža kosa razigrana je i punog volumena.

Podignute frizure savršeno su uredne, prikladne za dan i noć. Muške frizure odražavaju prave moderne džentlmene. Kod odabira boje gotovo je obvezan odabir jedne od prirodnih
nijansi plave, kestenjaste ili bakrene.

Ekskluzivni, opuštajući vikend daleko od grada, na seoskom obiteljskom imanju, šetnja kroz šumu sa psima, ružičnjak, zimski vrt, kutak za čitanje koji miriše na knjige i duhan, Chesterfield kauč uz kamin, miris tek pečenih keksa s maslacem.
Sve je to Country Class, čista esencija građanskog stila života. Selo postaje novo luksuzno i elitno odredište koje nam omogućava izvorni dodir s našom poviješću i našim korijenima.
Žena koja odražava Country Class stil je zahtjevna i izrazito ženstvena, odabire odjevne predmete koji su odraz dobrog ukusa i bezvremenskog stila, napravljene od vrijednih tkanina što je oduvijek odlika countryside chic stila. Koža, kašmir, tvid, kuhana vuna, tartan i svila, ovčja vuna i baršun. Sve je izvedeno u lagano muškom kroju uz nezaobilazni prsluk, kravatu i hlače muškog kroja. Vuneni i krzneni ogrtači, svilene košulje u kombinaciji s džemperima s uzorkom pletenica, marama oko vrata; ovo naizmjenično kombiniranje laganih i teških odjevnih predmeta odražava svu ljepotu tendencije koja čini tradiciju modernom.

 

Fantachic

Dugački bočni pramenovi te šiške rezane ukoso odražavaju kolekciju frizura Italian Style Energy.

Prijedlozi odražavaju karakter tendencije kroz precizno šišanje i oblikovanje, uz dašak ružičasto-zlatnih tonova i završni sjaj. Kratke frizure odražavaju snagu, dok istovremeno dugačke frizure odaju nježnost. Boje su većinom u hladnim tonovima uz živahne lunarne odsjaje.

Zanimanje za svemir i vječna nedoumica o postojanju života u svemiru oduvijek pobuđuju pažnju te često predstavljaju predmet naših “želja za budućnost”.
Fantachic zapravo je istraživačko putovanje u novu dimenziju. Ova tendencija očituje se i u modi kroz klasične elemente znanstvene fantastike primijenjene u kinematografiji, donosi izgled i atmosferu koji podsjećaju na Metropolis i Flasha Gordona, Ratove zvijezda i Odiseju u svemiru 2001, Istrebljivača i Matrix. Ova fantastična i seksi moda donosi čiste linije, metalizirane tkanine, neutralne boje.

Blještavilo stila zvjezdane princeze obavijene velom sjajne srebrene, zlatne ili metalik ružičaste. S jedne strane odjeća je jednostavna, ergonomska, često dugačka i u naborima, izvedena od laganih materijala, visokih ovratnika koji podsjećaju na kraljevske odore.
S druge strane, moda osamdesetih godina ponovno je tu kroz prenaglašena, trodimenzionalna ramena i kožne kombinezone. Svaki je odjevni predmet poseban po svom kroju, tkanini ili ukrasima. Koža je izvedena u verzijama srebrenog sjaja, nježna čipka kombinira se s metalnim zakovicama. Žene i muškarci odijevaju se kao super junaci pa mašta zapravo postaje dio svakodnevnog životnog stila.