MENU

Nano Thermic Ceramic, Contour i Shaper Square

Nano Thermic četke dostupne su u 3 varijante kao Ceramic + Ion, Contour i Shaper Square.

 

  1. Nano Thermic Ceramic + Ion – Keramička četka za kosu sa Nanothermic tehnologijom koja daje antibakterijsku zaštitu i čini kosu zdravijom, sjajnijom i lakšom za oblikovanje. Tourmaline-Ion tehnologija sprječava statički elektricitet, drška je ergonomskog oblika a iglice su jedinstvenog valovitog dizajna, otporne su na toplinu i štite kosu za vrijeme sušenja pod visokim temperaturama. Vrhovi iglica su meki i zaobljeni što ih čini nježnim i mekanim za vlasište. (veličine: 18 mm, 24 mm, 34 mm, 44 mm, 54 mm, 64 mm i 82 mm)
  2. Nano Thermic Contour – Keramička četka za kosu zakrivljenog oblika sa Nanothermic tehnologijom koja daje antibakterijsku zaštitu i čini kosu zdravijom, sjajnijom i lakšom za oblikovanje. Tourmaline-Ion tehnologija sprječava statički elektricitet, drška je ergonomskog oblika a iglice su jedinstvenog valovitog dizajna, otporne su na toplinu i štite kosu za vrijeme sušenja pod visokim temperaturama. Specifičan oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište što omogućava kreiranje dugotrajnijih rezultata. Vrhovi iglica su meki i zaobljeni što ih čini nježnim i mekanim za vlasište. (veličine: 22 mm, 32 mm, 42 mm, 52 mm, 62 mm)
  3. Nano Thermic Shaper Square – Keramička četka za kosu četvrtastog oblika sa Nanothermic tehnologijom koja daje antibakterijsku zaštitu i čini kosu zdravijom, sjajnijom i lakšom za oblikovanje. Tourmaline-Ion tehnologija sprječava statički elektricitet, drška je ergonomskog oblika a iglice su jedinstvenog valovitog dizajna, otporne su na toplinu i štite kosu za vrijeme sušenja pod visokim temperaturama. Vrhovi iglica su meki i zaobljeni što ih čini nježnim i mekanim za vlasište. (veličine: 20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm)

 


 

NanoThermic® Square Shaper Collection