MENU

Divine

Divine četka za kosu dostupna je u 4 varijante.

 

  1. Divine – četka za raščešljavanje i zaglađivanje kose od 100% prirodnih veprovih dlaka koje su raspoređene u 326 rupa. Ne stvara statički elektricitet, ne klizi iz ruke i nježna je za kosu i vlasište. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu četka savršeno leži u ruci, lagana je što ne stvara stres na zglobovima ruku.
  2. Divine Care&Style – četka za raščešljavanje i zaglađivanje kose čije su iglice kombinacija najlonskih i prirodnih veprovih dlaka. Savršena je za svakodnevno korištenje i za ekstenzije. Ne stvara statički elektricitet, ne klizi iz ruke i nježna je za kosu i vlasište. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu četka savršeno leži u ruci, lagana je što ne stvara stres na zglobovima ruku.
  3. Divine Dry Detangler – četka dizajnirana za raščešljavanje i zaglađivanje suhe kose. Četka ima Tension-Flex iglice debljine 0,7 mm jednake dužine. Ne stvara statički elektricitet, ne klizi iz ruke i nježna je za kosu i vlasište. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu četka savršeno leži u ruci, lagana je što ne stvara stres na zglobovima ruku.
  4. Divine Wet Detangler – Četka napravljena od 182 Memory-Flex iglica debljine 0,7 mm namijenjena je za nježno raščešljavanje mokre kose. Ne stvara statički elektricitet, ne klizi iz ruke i nježna je za kosu i vlasište. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu četka savršeno leži u ruci, lagana je što ne stvara stres na zglobovima ruku.

 


 

Divine Brush Collection