MENU

Namještaj AGV Group

Tvrtka AgvGroup Industries prisutna je na međunarodnom tržištu namještaja i opreme za frizerske salone već više od 40 godina.

Nakon početaka na domaćem tržištu, tvrtka se proširila i na međunarodno tržište te svojom proizvodnjom obuhvaća više različitih linija i robnih marki čime potpuno ispunjava potrebe frizera i salona. Asortiman uključuje ne samo namještaj već i električnu i elektroničku opremu za sušenje kose i tretmane ljepote.

Tijekom proteklih 40 godina tvrtka je razvila svoju distribucijsku mrežu te pokriva sve kontinente. Obitelj Vezzosi prati ovu tvrtku od samog nastanka kroz godine rasta i razvoja angažirajući i educirajući svoje zaposlenike prema najvišim standardima kako bi ispunila i ostvarila zahtjevnu poslovnu strukturu. Već desetak godina AgvGroup Industries surađuje s poznatim međunarodnim dizajnerima što je dodatno doprinijelo njenom uspjehu i popularnosti.

Asortiman tvrtke obuhvaća 4 robne marke namještaja za frizerske salone, 1 robnu marku opreme za frizere i 1 robnu marku opreme za kozmetičke salone. Zahvaljujući širokom asortimanu AgvGroup Industries može ispuniti različite zahtjeve klijenata vezano za proizvode i cijene.

Najnoviji izazov tvrtke AgvGroup Industries uključuje robnu marku ekološkog namještaja koji u isto vrijeme ispunjava potrebe frizera i poštuje okoliš. Ova linija namještaja proizvedena je u skladu sa zahtjevima očuvanja planeta te ispunjava zahtjeve dizajna i udobnosti.


Na našoj stranici možete vidjeti namještaj iz kolekcije SALON UP.

Kompletnu ponudu AGV namještaja možete pogledati na slijedećem linku:

http://www.agv-group.com/eng/download.php

 

Praonici

 

Stolice

 

Radna mjesta

 

Čekaone

 

Recepcije

 

Kolica

 

Haube i infrazoni

 

Namještaj u crnoj boji