MENU

Ceriotti BI 5000

Bi ™ 5000 je temelj najrevolucionarnije linije fenova za kosu koja je prisutna i danas, ne samo u Ceriotti portfoliu, nego i na svjetskom tržištu. Bi ™ 5000 je razvijen tako da odgovara potrebama suvremenog frizera ne samo u pogledu performansi, nego i u smislu dugovječnosti.

 

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji pod imenom Tryo ™ System, Bi ™ 5000 i cijela linija fenova za kosu sa Tryo ™ System-om osiguravaju:

 

  1. Poboljšani protok zraka, zahvaljujući posebnom prijenosnom sustavu koji poboljšava performanse fena i ne djeluje stresno na motor s čime se produžuje vijek trajanja fena;
  2. Otpornost na udarce, zahvaljujući anti-šok uređaju štiti osjetljive elemente fena za kosu, poput motora, od slučajnog pada i smanjuje utjecaj slučajnog pada koji se na žalost može dogoditi u salonima prilikom rukovanja;
  3. Bolje čišćenje, zahvaljujući unutarnjem dizajnu koji štiti motor i grijač od najvećeg dijela nečistoća (najčešće od kose), koji inače prodiru i ugrožavaju normalnu funkcionalnost fena za kosu, skraćuju njegovu dugovječnost i smanjuju njegovu učinkovitost.

 

SPECIFIKACIJE FENA:

Jačina: 2200 W

Protok zraka: 102,00 m3/h

Težina: 430 grama

Trajanje: 2000 sati

Kabel: 3 metra

Okretaji u minuti: 21.000

Jednostavan klik filter

HPS2 (Heat Proof Surface)

2 brzine

4 stupnja temperature

2 nastavka

Tryo ™ System