MENU

Crazy Color

CRAZY COLOR by RENBOW London originalna i najbolja još od 1977. godine.

Crazy Color linija lansirana je još davne 1977. godine u jeku punk rock eksplozije i do danas je ostala omiljena diljem svijeta. U svakoj ružičastoj bočici nalazi se boja koja će uzdrmati vaš svijet.

Zašto baš Crazy Color?

Crazy Color ima široku paletu boja od 26 nijansi. Za nevjerojatne rezultate.
Crazy Color je spremna za upotrebu (bez dodatne gnjavaže oko pripreme boje) i razvija se kroz 15-30 minuta.
Crazy Color je učinkovita već i kod prvog nanošenja.

Kako koristiti crazy color

Crazy Color ne zahtijeva dodavanje hidrogena. Za optimalne rezultate nanesite proizvod na prethodno izbjeljenu kosu. Samo za profesionalnu upotrebu!

Uputstvo za upotrebu

Korak 1: operite kosu šamponom i osušite ručnikom.
Korak 2: nanesite boju direktno na kosu i ravnomjerno rasporedite po kosi (obavezno nosite rukavice!)
Korak 3: ostavite da djeluje 15/30 minuta i zatim dobro isperite sa vodom, dok potpuno ne uklonite ostatke boje.

Dobro pročitajte upute koje slijede jer boje za kosu mogu izazvati ozbiljne alergijske reakcije. Ovaj proizvod nije namjenjen osobama mlađima od 16 godina. Privremene tetovaže sa crnom kanom mogu povećati rizik od alergijske reakcije. Ne bojajte vašu kosu ako na koži imate osip ili je vaša koža osjetljiva, nadražena ili oštećena; ako ste imali bilo kakvu reakciju nakon bojanja kose ili ako ste imali reakciju prilikom tetoviranja crnom kanom.

Napravite test NA PRAMENU KOSE.

Da biste izbjegli neželjena iznenađenja ili da ne biste tjednima nosili kapu na glavi, obavezno testirajte nijansu boje prije drastične promjene vašeg izgleda. Neće trajati dugo i biti ćete sigurni da ste izabrali pravu boju.

Pratite naše upute za bezbrižno bojenje

Zaštitne rukavice su obavezne! Jer ne želite da vaše ruke imaju istu boju kao i vaša kosa.

  1. Odrežite mali pramen vaše kose (ako se na ovo odlučite, budite svjesni da tada niste testirali kožu na alergijske reakcije) ili
  2. Izaberite skriveni pramen kose i nanesite 1 žlicu željene Crazy Color boje i to uvijek na mokru kosu za optimalne rezultate.

Pustite da djeluje oko 15 minuta (a ako je vaša kosa izrazito čvrsta i debela, možete ostaviti da djeluje 30 min) prije nego što dobro isperete uzorak.

Ne zaboravite da za alergijsku reakciju mora proći najmanje 24 sata. Ako reakcije nema tada možete slobodno biti otkačeni i početi sa bojenjem kose! I zapamtite, ako ste izuzetno hrabri, možete i pomiješati nijanse i kreirati vaš jedinstveni izgled.

NAPRAVITE TEST NA PREOSJETLJIVOST

Dobro očistite dio kože koji ćete testirati, većinom je to unutarnji dio podlaktice ili područje iza uha jer su ti dijelovi većinom pokriveni. Iscjedite malo boje na to područje i ostavite da djeluje što je dulje moguće, preporučamo 48 sati. Alergijske reakcije su rijetke ali ako tijekom testa primjetite reakcije kao što su svrbež, crvenilo ili oticanje na testiranoj koži, NEMOJTE KORISTITI OVAJ PROIZVOD.

Ako reakcije nema, možete slobodno i bez straha koristiti Crazy Color dok vam srce ne bude na mjestu! Uživajte!

Da bi vaša boja duže trajala

Vjerujemo da znate da polu-permanente boje gube svoj intenzitet nakon svakog pranja. Pitanje je kako boju što dulje održati lijepom? Nažalost, ne postoji za to jedinstveno rješenje ali nekoliko dobrih savjeta će vas vjerojatno iznenaditi.

Izbjegavajte pranje kose šamponom protiv peruti. Možda to ne znate, ali šamponi protiv peruti sadrže sastojke koji stvarno čiste kosu i otklanjaju perut, a to isto tako može skinuti i boju brže nego što to vi želite. Znači ovaj šampon nije dobar za color fanatike. Izbjegavajte pod svaku cijenu.

Najbolje je da koristite šampon bez sulfata i color friendly šampone koji mogu pomoći da vaša boja ne izbljedi.

Kosu nakon šamponiranja uvijek isperite sa hladnom vodom. To zatvara kutikulu i omogućava da se boja zapečati u kosi.

Šamponirajte što manje. Polu-permanentne boje izbljeđuju nakon svakog pranja. Stoga nemojte pretjerivati u pranju kose.

Izbjegavajte sunčanje. Previše sunčevih zraka će djelovati tako da Crazy Color brzo izblijedi.

Izbjegavajte kupanje u bazenima. Klor će samo pomoći da vaša boja brže nestane. Ako želite održati lijepu boju vaše kose, izbjegavajte bazene.

Koristite proizvode za zaštitu boje, naročito one koji se ne ispiru tzv. leave-in proizvode.

Ako baš želite da vaša boja što brže izblijedi ili ste pogriješili sa odabirom boje (i to se može dogoditi) imamo i za to nekoliko savjeta:

Perite kosu što češće jer će to ubrzati proces uklanjanja boje.

Koristite običan šampon, šampon protiv peruti ili šampon za masnu kosu. Nikako šampon za suhu, oštećenu ili bojanu kosu.

Vruća voda će otvoriti kutikulu i ubrzati proces izbljeđivanja boje.

Ili konačno, najbolja opcija je da ponovo posjetite vašeg frizera koji će profesionalno ukloniti neželjenu boju.

Uklanjanje boje sa kože

Ako su vam ipak ostale neželjene mrlje na koži, imamo nekoliko savjeta za brzo otklanjanje! Sve što vam je za to potrebno imate u vašem ormariću.

Alkohol – nekoliko kapljica na komadić vate i protrljajte na kožu uz rub vlasišta (samo 18 sekundi).

Pastu za zube pomiješajte sa malo sapuna i vode i protrljajte umrljani dio kože.

Soda voda – nanesite na kožu i nježno protrljajte.

Sve savjete oprezno primjenite: budite jako oprezni kada koristite štetne proizvode blizu osjetljivih područja, naročito područja oko očiju.