MENU

Njega kose i styling

 

Huile d’Étoile

Sjaj zvijezda i bogatstvo dragocijenih ulja. Svi mi želimo nešto promijeniti na našoj kosi: iz ravne u kovrčavu ili obrnuto; iz smeđe u plavu ili crvenu… ali postoji jedna stvar koju svaka žena želi a to je lijepa kosa. Zato je Medavita kreirala Huile d’Étoile , trenutnu kupku svjetla. Novi, cjeloviti tretman, kolekcija koja sadrži ulja, drevni i dragocjen sastojak za prekrasnu, sjajnu i svilenkastu kosu. Huile d’Étoile je eliksir ljepote koji inspirira spontane, svakodnevne geste svojim intenzivnim sjajem, opojnim mirisom i snažnom dubinskom hidratacijskom moći. Upotreba ulja i njegov izvanredan miris evociraju složene svjetove, dolaze iz tradicije izgubljene u izmaglici vremena, ideal čiste i bitne unutarnje ljepote.

Nutrisubstance

Ako je istina da smo ono što jedemo, onda je naša kosa odraz načina na koji je hranimo. Kosa koja dobiva prave hranjive supstance odmah se ističe. Nutrisubstance dubinski hrani, hidratizira i štiti kosu od utjecaja slobodnih radikala. Briše tragove kemijskih i mehaničkih djelovanja te kosi daje zdrav i blistav izgled. Ovo je savršen hranjivi preparat za svakodnevnu njegu suhe, isušene ili osjetljive kosu.

ß-Refibre

Obnavljanje vlakana kose proces je u kojem se osjeća i dašak čarolije. ß-Refibre obnavlja strukturu i jača kutikulu kapilarnih vlakana te istovremeno štiti kosu od oštećenja uzrokovanih fiziološkim procesima (kao što su gubitak vlage i starenje), kemijskim preparatima i čimbenicima iz okoliša. Ispucala, istrošena, umorna i osiromašena kosa nalazi novi volumen, snagu i kompaktnost.

Hairchitecture

Djelovanje na strukturu i volumen kose pomalo podsjeća na gradnju kuće gdje se od temelja, odnosno korijena, kreće prema vrhu. Tajna leži u pronalaženju ravnoteže u hidrataciji kapilarnih vlakana i postizanju volumena u području korijena te vlasnog stabla. Kosa je kompaktna, mekana, lako se raščešljava, prozračna je i lagana. Hairchitecture na tankoj kosi bez volumena ostvaruje rezultate bez premca.

Lissublime

Ravna je kosa zahtjevan izbor, ali svakako omogućava božanstven izgled kada se kosi omogući savršenstvo. Zahvaljujući svojim aktivnim supstancama, pomaže u stvaranju zaštitnog sloja, sprječavanju izgleda neukrotive kose i obnavljanju strukture. Lissublime omogućava jednostavnije održavanje ravne kose, obnavlja, vraća snagu i intenzivno hidratizira kosu koja postaje mekana, blistava i podatna kod raščešljavanja. Za dugotrajan izgled glatke i zdrave kose.

Curladdict

Poklonite kovrčavoj kosi pažnju koju zaslužuje, omogućite joj elastičnost, mekoću, urednu i definiranu frizuru. Curladdict kovrčavoj kosi pruža iznimnu elastičnost te zaglađuje ljuskice vlasi. Zahvaljujući antioksidativnim i revitalizirajućim svojstvima obnavlja, jača i intenzivno hidratizira vlasno stablo. Kosa je blistava, mekana i podatna. Maksimalno definira kovrče i valove i pruža dugotrajnu elastičnost.

Luxviva

Boja vaše kose nešto je što treba čuvati. Luxviva je specifični program za zaštitu boje kose koji pomaže u dugotrajnijem održavanju vaše nove boje blistavom. Boja je izražajna, blistava i intenzivna. Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima otporna je na utjecaj slobodnih radikala i na starenje vlakana. Ova je linija savršen odabir za obojenu kosu i kosu tretiranu preparatima za izbjeljivanje i pramenove.

Lotion Concentrée Homme – linija za muškarce

Ključne riječi pravog gospodina : elegantan, moderan i otmjen. On se brine za sebe. On je aktivan. On brani vlastiti karakter. On zna što želi od svog života. On daje izvan očekivanja, on zna kako svoje voljene učiniti sretnima. Sve to možete pogoditi samo gledajući njegovo lice.