MENU

Enjoy boja na bazi čaja

Enjoy boja u kremi na bazi čaja. Prirodna ljepota boje.

Enjoy Medavita je boja u kremi na bazi bioloških ekstrakata čaja koji ističu boju te istovremeno dubinski hrane i štite kosu. Bojenje postaje pravi tretman ljepote, a boja je intenzivna i blistava.

Enjoy je vrlo nježna boja u kremi, bez amonijaka i bez parafenilendiamina (PPD), ali istovremeno jamči intenzitet i postojanost poput trajne boje. Odsutnost amonijaka i biljni ekstrakti čine Enjoy idealnim proizvodom za osvajanje novih klijentica za usluge bojenja u vašem salonu. Mješavina je ugodne kremaste konzistencije, a blagi miris čaja osjeća se za vrijeme djelovanja na kosi, u savršenom skladu s nježnim i kozmetičkim djelovanjem boje.

Napredak boje. Izniman sjaj i mekoća.

Jednostavno nanošenje i podatnost čine Enjoy savršenim proizvodom za usluge bojenja u salonu, uz brze i pouzdane rezultate. Kozmetički i njegujući sastojci proizvoda Enjoy ističu mekoću i sjaj kose darujući joj punoću i zdravlje. Enjoy se može koristiti u širokom rasponu kreativnih i korektivnih tehnika (na prirodnoj ili već obojenoj / posvijetljenoj kosi), uvijek pružajući bogate i prirodne rezultate.

Dugotrajan i izniman sjaj i blistavost, odlična moć prekrivanja i široki raspon kromatskih mogućnosti čine ovaj proizvod vrijednim saveznikom frizera od nijansiranja i bojenja do prekrivanja sijede kose.

Inovativna tekstura

Enjoy je tekuće konzistencije koja pojednostavljuje miješanje i nanošenje. Kremasta tekstura savršeno prianja na vlas i ugodnog je mirisa čaja.

Učinkovita boja intenzivnog odsjaja

  • crveni i bakreni odsjaj – crveni čaj Rooibos iz Južne Afrike
  • prirodni i pepeljasti odsjaj – bijeli čaj iz Fujiana
  • zlatni odsjaj – žuti čaj iz kineske pokrajine Hunan
  • kakao, čokoladni i pjeskoviti odsjaj – crni čaj Darjeeling iz Bengala

Kombinacija mikro pigmenata i biljnih ekstrakata čaja jamči iznimno učinkovitu boju koja izrazito nježno djeluje na vlasi kose. Čaj je jaki antioksidans koji daje snagu, sjaj i mekoću.

Pakiranje

100g