MENU

Euphytos

Priroda u službi ljepote.
Narodna iskustva i znanja o zemlji i prirodi nastala na dugogodišnjoj tradiciji najvažnija su načela kojima se rukovodi Giuseppe Maria Ricchiuto, osnivač grupacije Specchiasol.

Još od samih prapočetaka priroda pred čovjeka postavlja izazove da njome ovlada. Umijeće da iskoristimo najbolje od prirode i učinimo je dostupnom drugima omogućava nam nova saznanja. Gotovo dvadeset godina nakon osnutka tvrtke Specchiasol, Ricchiuto je kombinirajući fitoterapiju i profesionalnu kozmetiku pokrenuo jedinstveni, za to vrijeme gotovo vizionarski projekt pod nazivom Euphytos.

Ovaj potpuno napredni koncept objedinjuje tehnologiju, istraživanja, razvoj i znanost te bogata polja lavande, ehinacee i kamilice uzgojene pod blagim suncem Salenta ili ljekovite planinske biljke koje rastu u netaknutoj prirodi planine Baldo. Na ovome se temelji široka paleta proizvoda koja nudi nova rješenja stilistima koji se žele istaknuti odabirom linije Euphytos. Euphytos jamči savršenu tehniku i stil istovremeno pružajući blagodati prirode.

Svi proizvodi udovoljavaju zahtjevima kvalitete i visokim standardima te istovremeno primjenjuju temeljna tradicijska znanja ne zaobilazeći moderna načela i spoznaje. Euphytos linija proizvoda primjenjuje napredne tehnologije s minimalnim utjecajem na okoliš, čovjeka i njegovu budućnost. To je san, vizija i izazov koji traje u vremenu koje prolazi i godišnjim dobima koja se smjenjuju poštujući pri tom zemlju i usjeve kao temelje njihovog znanja.

Zbog svega navedenog, Euphytos je ciljani odabir stilista koji dijele ovakav način razmišljanja i žele ga prenijeti svojim klijentima.

Svaki ubrani cvijet, miris lavande na prstima, recepture koje krije stari mužar omogućavaju nam nova saznanja i vode nas ka budućnosti gdje je priroda stavljena u funkciju struke.

Upravo to za nas predstavlja Euphytos.