MENU

Restorative Scalp Treatment

Patentirani serum za vlasište sa visokom dozom Redensyl® i našim progresivnim biljnim stanicama: Egyptian Blue Lily matične stanice, ekstrakt francuskog hrasta, lavande i raznovrsnih biljnih proteina.

 

Nježno i aktivno smiruje i štiti dajući najbolje uvjete vlasištu kako bi kosa napredovala. Klinički je dokazano da smanjuje ispadanje kose za 17% i pospješuje pojavu i do 214% novih vlasi.**

 

Prednosti:
• Hrani vlasište, pomaže kako bi osigurao optimalno okruženje za rast kose
• Pomaže smanjiti pojavu ispadanja kose
• Promiče zdravu, gustu kosu

Redensyl®
Kliničko ispitivanje od strane prizvođača Redensyl® pokazalo je nevjerojatne rezultate*:
• Smanjuje ispadanje kose za 17%
• Pomaže pri smanjivanju nekih od osnovnih problema stanjivanja i gubitka kose
• Njeguje vlasište i osigurava optimalno okruženje za rast kose

Lavanda
Ulje lavande poznato je po svojim opuštajućim i umirujućim svojstvima kod problema svrbeža vlasišta.

Zdrava, punija kosa započinje s vlasištem.
Aktivni sastojci ove snažne biljke stimuliraju vlasište i pomažu prirodnom rastu snažnije, punije i zdravije kose.

Aktivne biljne stanice egipatskog plavog lopoča (Blue Lily)
Aktivne biljne stanice egipatske biljke Blue Lily uzgojene zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože. Ova pametna stanična terapija bolje predviđa i usporava proces starenja.

Ekstrakt francuskog hrasta
Visoko koncentrirane antioksidativne molekule koje neutraliziraju slobodne radikale i smanjuju štetne posljedice oksidativnog stresa uključenog u kožu.

 

*Bazirano na temelju rezultata studije iz 2014. na 26 muškaraca u razdoblju od 3 mjeseca, 85 % muškaraca imaju pozitivne rezultate od korištenja seruma sa 3% Redensyl® . Studija je provedena od strane Induchem-a , proizvođač Redensyl® . Rezultati studije nisu indikatori pojedinačnih rezultata, koji mogu varirati. Redensyl® je kozmetički sastojak, a ne prepoznaje se kao lijek koji je u mogućnosti pospješiti rast kose ili spriječiti gubitak kose. Éprouvage Restorative Scalp Serum sadrži 3% Redensyl® . ** 10 dana ‘‘in vitro’’ testa sa 1% Redensyl® pokazali su 214 % više vlasi u odnosu na netretiranu kosu.

Pakiranje

11 ml