MENU

Replenishing Leave-In Conditioner

Regenerator u spreju za svakodnevno korištenje koji ciljano djeluje na oslabljela područja kose čineći ih jačim i zaglađenijim.

 

Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljaka i patentiranim antioksidansima koji neutraliziraju elemente iz okoline koji djeluju štetno na zdravlje kose i vlasišta.

 
Prednosti:
• Hidratizira, njeguje i omogućava lagano raščešljavanje
• Povećava elastičnost kose i pomaže u sprječavanju lomljenja
• Smiruje naelektriziranost i nestašne vlasi za zdrav izgled kose

 

Regenerator u spreju sadrži:

  1. Keratin iz biljaka, soje i riže – proteini koji se brzo apsorbiraju u kosu bez ostavljanja naslaga, dubinski prodiru u vlakna kose i pomažu pri jačanju slabe i oštećene kose.
  2. Biljne stanice Egyptian Blue Lily (plavi lopoč) – aktivne biljne stanice egipatske biljke Blue Lily uzgojene zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože. Ova pametna stanična terapija bolje predviđa i usporava proces starenja.
  3. Ekstrakt francuskog hrasta – visoko koncentrirane antioksidativne molekule koje neutraliziraju slobodne radikale i smanjuju štetne posljedice oksidativnog stresa uključenog u kožu.

 

Zdrava kosa i vlasište počinju na staničnoj razini, a ove snažne aktivne biljne tvari potiču biološki ciklus energije vlasišta i njegov rad, da bi kosa bila jača, punija i zdravija.

 

Pakiranje

236 ml